Strategija

Primena adekvatnih strateških modela i pravilna upotreba resursa kako bi vaš nastup na internetu bio na najvišem nivou sa ciljem postizanja maksimalnih rezultata poslovanja sa optimalnom finansijskom potrošnjom.

Društvene mreže

Oglašavanje na društvenim mrežama, kreiranje i vođenje kampanja na internetu. Upotreba svih dozvoljenih sredstava kako bi se maksimalno iskoristio pontencijal svakog resursa reklamiranja.

SEO i pisanje sadržaja

Primena adekvatnih rešenja za poboljšanje rangiranja sajtova tokom pretrage On Site SEO i Off Site SEO. Kao i pisanje kavalitetnih i unikatnih tekstova za postizanje maksimalnih rezultata, u što kraćem roku.

Google oglasi

Upotreba naprednih web servisa za istraživanje tržišta i publike omogućavaju postizanje maksimalnih rezultata pri kreiranju kampanja. U kombinaciji sa posvećenošću i dugogodišnjim iskustvom garantuju rezultate.

Website – Izrada

Izrada web sajtova i web prodavnica vrhunskih performansi, optimizovanih za mobilne uređaje i tablet računare. Pored kompletne izrade vršimo rekonstrukciju već postojećih sajtova kao i administraciju kompletnog web mesta.

Grafički dizajn

Korporativni identitet firme – kreiranje logoa, logotipa, banera i ostalo što doprinosi profesionalnom prdstavljanju vašeg posla, pored toga kako bi upotpunili identitet bavimo se i izradom vizuala i fotografija proizvoda.